Gyulai Városbarátok Köre

Hírmorzsa

1937 után újra kiadtuk a Gyula város utcái és terei  című könyvet! 

Kapható: IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), MÁTÉ Papírboltok, Mogyoróssy János Városi Könyvtár, Piac (Szabó Józsefnél)

Szalai György PDF Nyomtatás E-mail

Képviselőjelölt, 2. sz. választókörzet
(Magyarváros, Kisváros, Vásárhelyi Pál és Bajza utca, Szentbenedek, Farkashalom, Szlányi, Szabadka, Józsefbenedek)

Szalai Gyorgy

A politika nem mindig úgy működik, mint a gazdaság, de javaslataimat így is sokszor megfogadták, aminek örültem. Tudtam segíteni a ho()zzám fordulóknak, választópolgárként én is ezt várom el a képviselőtől.

Tagja vagyok a pártoktól független Gyulai Városbarátok Köre vezetőségének. Lokálpatrióta, civil szervezetként dolgozunk, a testületben pedig azon vagyunk, hogy a várost szerető és féltő emberek hasznos javaslatai és véleményei beépülhessenek a város mindennapjaiba.

SZALAI GYÖRGY


A Gyulai Városbarátok Köre 2. sz. választókörzet (Magyarváros, Kisváros, Vásárhelyi Pál és Bajza utca, Szentbenedek, Farkashalom, Szlányi, Szabadka, Józsefbenedek) képviselőjelöltje
Megbízható ember. Gyulán nőtt fel. Élete nagy részét autók között töltötte. Szakmunkásként Baki Imre műhelyében merült el a szakma rejtelmeibe. Vallja: ebben a szakmában mindig lehetett és lehet tanulni másoktól. A Mezőgépnél, majd később a Kertészeti Vállalatnál volt lehetősége a továbbtanulásra.  Az Afithoz kerülve végigjárta a ranglétrát. Vezetésével a vállalat a rendszerváltás után is talpon maradt, és a Suzuki autók értékesítését is elkezdte a megyében. Nős, két fia viszi tovább a vállalkozást. Három unokája rengeteget jelent számára. Alapító tagja, 2006-tól képviselője a Gyulai Városbarátok Körének. A gazdasági életben szerzett tapasztalatokat, a várost szerető és féltő emberek javaslatait az önkormányzati munkában igyekezett hasznosítani.  Továbbra is keressék bátran.